Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vstupenky

Předprodej vstupenek od 1. května v Clubu Kino Černošice každý den od 16:00 mimo pondělí a úterý :-)
Vstupenky si můžete zakoupit také online na SMSticket

Fügnerova 263, 25228 Černošice
Tel.: 602 613 731
E-mail: michal.strejcek@siba.cz

Rezervace

Rezervace vstupenek např. telefonicky není možná. Pouze ve vyjímečných a odůvodnitelných případech (např. návštěvníci ze zahraničí, vstupenka jako dárek a pod. :-) je možno o rezervaci požádat na tel.: 602 613 731, nebo prostřednictvím e-mail adresy jazzcernosice@seznam.cz. Takto rezervované vstupenky je pak nutné si vyzvednout u vchodu nejpozději 30 minut před zahájením prvního koncertu večera. Nevyzvednuté vstupenky v tomto termínu budou dány volně do prodeje.

Se zakoupenou vstupenkou nevzniká automaticky nárok na rezervaci místa k sezení. Místa k sezení na židlích v řadě jsou limitována, proto doporučujeme přijít včas a zabrat si místo (kdo dřív přijde, ten dřív mele :-). Není záruka, že pro všechny diváky budeme mít židli.

Rezervace míst u stolu také nevzniká automaticky se zakoupením vstupenky. Počet míst u stolu je též limitován. Pokud chcete sedět např. s přáteli u stolu, doporučujeme včas zakoupit v předprodeji vstupenky v Clubu Kino a obsluhu zároveň požádat o rezervaci místa u stolu. Pokud místa nebudou již obsazena, bude Vám vyhověno.

V.I.P. vstupenky pro sponzory nejsou rezervacemi místa k sezení. Platí pro ně stejný režim, jako pro běžnou vstupenku. Pokud si chce držitel V.I.P. vstupenky rezervovat místo u stolu, prosíme, oznamte nám to včas, abychom předešli případným nesrovnalostem.

Místa k stání není nutné rezervovat. Kapacita klubu je cca 200 sedících a cca 50 stojících diváků. Pokud již na Vás nezbyde místo k sezení a máte zakoupenou vstupenku, na koncert se zaručeně dostanete. Pokud to bude v našich silách, pokusíme se Vám zajistit místo k sezení. Židlí ale máme omezený počet (200), proto je nutno počítat s tím, že možná budete muset stát.

Vstupenky pro školní mládež na tzv. “školní koncerty” jsou zároveň rezervacemi místa k sezení.

Místa na zahrádce nerezervujeme.
Zakoupené vstupenky je možno vrátit pouze v odůvodněných případech (např. nemoc a pod.).

Tímto chceme předejít případným nesrovnalostem, děkujeme za pochopení a věříme, že sedící i stojící diváci přijdou především na muziku a koncerty si užijí měrou vrchovatou ať již v sedě, ve stoje či v leže :-)